Ладижин C

Стрічка новин

15:29
Колишні в’язні постачали наркотики до Ладижинської колонії
14:29
Напередодні Дня Соборності в Ладижині розгорнули 20-метровий стяг
11:19
В Ладижин різко зросла кількість хворих на ковід
10:21
Як змінилось меню ладижинських шкіл після реформи харчування
16:57
Три десятки медалей привезли ладижинські борці з обласного чемпіонату
15:11
Люди віком 60+ зможуть купити ліки за ковідну тисячу вже з 24 січня, – МОЗ
12:20
У свято Хрещення Господнього ладижинці активно купалися у водосховищі
11:39
В Ладижинській лікарні вже працює новий кисневий концентратор
16:46
Правоохоронці закликають громадян дотримуватись правопорядку під час святкування Хрещення Господнього
10:15
На Ладижинській ТЕС на три години відключили єдиний працюючий енергоблок
15:04
Сервісний центр Пенсійного фонду в Ладижині вже працює в новому приміщенні
12:38
7 чудес Ладижина: Західні ворота
11:08
Чому доставка газу подорожчала і як платити менше, – пояснення ГазПравди
15:16
У школах Ладижина знову скасовують традиційну зустріч випускників
15:31
В Ладижині пройшла інклюзивна різдвяна вистава «Вертеп»
17:03
У відділенні Укрпошти посилки краще забирати після обіду, коли закінчується час акції «Щасливі години для платежів»
16:01
З 5 по 22 січня триватиме реєстрація на пробне ЗНО
14:50
Ладижанка шукає любителів піротехніки, котрі ледь не спалили її помешкання у новорічну ніч
10:13
Бюджетний барометр Ладижина за період з 27 грудня 2021 по 02 січня 2022 р.
16:38
Культ вождя заважає Ладижину розвивати громадські інституції, – Андрій Скакодуб
09:24
Ладижанка створює унікальний новорічний декор у техніці макраме
08:42
Ладижинський ринок працюватиме у п'ятницю 31 грудня
17:57
Ладижинська загальноосвітня школа № 4 перемогла в обласному конкурсі та отримає набори робототехніки та ноутбуки
09:33
Частина Ладижина у середу залишилася без води. Роботи триватимуть до 16:00
18:25
Готель «Лісовий» продадуть. У 2020 році за нього пропонували 4,5 млн грн
13:10
Наслідки капремонту площі в Ладижині: головна ялинка загинула, її реанімують
12:30
Ладижинська ТЕС коригує тариф на гарячу воду через подорожчання холодної
11:49
Бюджетний барометр Ладижина за 20-26 грудня 2021
08:37
Рятувальники нагадують про ускладнення погодних умов на території Вінниччини
17:35
Подарунку до ювілею бути: міськрада ухвалила рішення Про визнання Ладижинського міського голови Почесним громадянином Ладижина
Більше новин
» » » Подбали про безпеку маленьких «сонечок»: завдяки «Громаді своїми руками» в дитячому садку Заозерного встановили огорожу

Фото: прес-служба ДТЕК ЛаТЕС
Прес-релізи / ДТЕК
0

Огорожу, нові ворота та хвіртки облаштували навколо дитячого садка «Сонечко», що на Вінниччині у Заозерному. Подбати про безпеку дітлахів вдалося завдяки конкурсу «Громада своїми руками».

«Сонечко» відвідують 30 дітей із Заозерного та сусіднього села Василівка. Завдяки зусиллям вихователів, батьків та спонсорській підтримці в садку створено всі умови для всебічного розвитку малечі. Нова огорожа навколо закладу – також результат співпраці громади та бізнесу. Проєкт її облаштування жителі села подали на участь в цьогорічному конкурсі компанії ДТЕК «Громада своїми руками» і перемогли.

«На реалізацію нашого проекту з фонду конкурсу нам виділили 80 тисяч гривень. Цих коштів вистачило, щоб замінити на нову нашу стареньку огорожу, якій вже понад 30 років, і встановити сучасні металеві ворота, і хвіртки, – розповідає Ірина Басараб, учасниця ініціативної групи, голова Заозернянської сільської ради. – Коли ми подавалися з цим проектом, то в першу чергу думали про безпеку малечі. Ми вдячні компанії ДТЕК, що допомагає реалізувати такі важливі проєкти».

І це далеко не єдине покращення у садку, яке змогли власними руками і за підтримки ДТЕК реалізувати жителі Заозерного. Минулого року завдяки участі у  «Громаді своїми руками» у «Сонечку» відремонтували старий дах.

«ДТЕК – стратегічний та соціально-відповідальний партнер Ладижина і околишніх сіл. Компанія всіляко підтримує ініціативи громади, щодо розвитку міст та сіл, покращення та створення умов для якісного і комфортного виховання дітей та молоді. Бо ми розуміємо, що від того, який ми закладемо фундамент, залежить те, яким будем наше майбутнє  – коментує Ігор Снєгін директор ДТЕК Ладижинська ТЕС. – І, що найголовніше, ми створюємо це майбутнє разом – громада, влада та бізнес. А це запорука того, що відповідальність відчуватиме кожен і кожен буде прикладати максимум зусиль».

Шановний читач, Ви зайшли на сайт як незарєстрований користувач. Рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм іменем.

0 коментарів

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.